A barátok olyanok, mint az angyalok, akik segítenek repülni, mikor a szárnyaink már elfelejtették a repülést.Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között!
Ha az ember életében nincs egy vízió, mely után vágyakozhat, melyet valóra szeretne váltani, akkor hiányzik
a hajtóerő, hogy szívvel-lélekkel küzdjön.Egyedüli korlátaid - ahogyan mindig, a képzelőerőd határai.Nem akkor nyered el jutalmad, ha belekezdesz valamibe, hanem egyedül és csakis akkor, ha kitartasz mellette.Még a leglassúbb is, ha célját nem téveszti szem elől, szaporábban halad, mint az, aki céltalan bolyong.


Azok számára nincs boldogság, akik nagyon korán feladták az álmaikat, és beletörődtek a szürkeségbe.Minél több időt töltesz otthon ülve és siránkozva, hogy miért nem jön össze valami, annál kevesebb időd lesz arra, hogy cselekedj annak érdekében, amit szeretnél.A barátok azok a ritka emberek, akik megkérdezik, hogy hogy vagyunk, majd megvárják a választ.


Elveszve a végtelenben, keresni a kiutat, vagy valakit, aki megmondja, igazából ki is vagy!Az igazi barátok a kezedet fogják s a szívedet gyógyítják!Ne zúgolódjunk azért, mert elvesztettük, hanem legyünk hálásak azért, hogy a mienk lehetett.


Ha az embernek van célja és hite, az akadályok meghajlanak előtte.Nem az számít, hogy milyen világba születtél, nem is az számít, hogy milyen világból jöttél, hanem, hogy milyenné lett a világ általad.Addig nem lehetsz boldog, amíg nem tanulsz meg önzetlenül szeretni és amíg nem találod meg a helyedet a világban.Ha békességben vagy önmagaddal,akkor nem tud ártani neked gonoszsággal senki sem.